Om oss

Reumatikerföreningen Linköping finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 750 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Välkommen ;)

Vi hoppas att du som redan är medlem finner nytta av denna webbplats, men även du som ännu inte tagit steget och kommit med i Sveriges största (över 50 000 medlemmar) handikappförening, Reumatikerförbundet.  Vi finns till för dig som har någon Reumatisk sjukdom, eller är vän/anhörig, och som vill stödja verksamheten.

Skäl att bli/vara medlem:

• Intresseorganisation som driver reumatikers frågor
  • Möjlighet att påverka politiker och beslutsfattare
  • Träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter
  • Diagnosspecifik information om sin sjukdom
  • Reumatikervärlden 6 nummer per år
  • Personlig utveckling (studiecirklar, motion m m)
  • Träning i varmvattenbassäng.

Allt detta får du för endast 250kr/år, blott 68 öre/dag!

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!