Unga reumatiker är välkomna att delta i Bee Active från och med 2 februari

Start för "Bee Active"

Linköpings Handikappidrottsförening startar en satsning för rörelsehindrade barn och ungdomar mellan 7 - 18 år.

Med slagorden "Fartfyllt! Idrott! Lek! Glädje!" lanseras ungdomssatsningen”Bee Active” för rörelsehindrade barn och ungdomar i tre steg med målet att varje individ ska hitta en positiv fritid.

Barnen delas in i två ålderskategorier, 7-12 år respektive 13-18 år

Barnen/ungdomarna kommer med i en idrottsgrupp som träffas varje måndag. Under roliga former spelas det allt från basket, innebandy och pingis till friidrottas, dansas och bowlas.

Initiativet vänder sig främst till rörelsehindrade barn och ungdomar, tjejer och killar, med såväl förvärvade som medfödda skador och barnen är välkomna gående, armlösa eller sittandes i ”rulle".

När?

Måndagar kl 18.00 – 19.00 med start den 2 februari 2015. Ombytta och klara!

Plats?

Fontänens idrottshall (Västra vägen 32, Linköping)

Ledare

Flera av ledarna har själva funktionsnedsättningar och erfarenhet av olika idrotter vilket gör att de kan fungera som förebilder. De jobbar mycket med att stärka självkänsla, kroppsuppfattning och den fysiska statusen.

Anmälan och mer information

Se PDF-bilagan nedan. 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.